Hasznos információk a konferenciával kapcsolatban

Kedves Résztvevők!

Az esemény közeledtével az alábbi hasznos tudnivalóra kívánjuk felhívni a figyelmét még az indulás és megérkezés előtt.

Hogyan juthat el hozzánk?
Az alábbi linken találhat segítséget: https://otdk2019.btk.ppke.hu/helyszinek/

REGISZTRÁCIÓ:
A regisztrációra 2019. április 15-én (hétfőn) kerül sor:

PPKE BTK esztergomi épülete
2500 Esztergom Majer István út 1-3.

Versenyzők – Díszterem
Zsűritagok – 213. terem
HTDK résztvevők – 210. terem

A regisztráció során minden résztvevő kap:

 • egy OTDK-s vászontáskát, melynek tartalma:
  • programfüzet (Figyelem: a tagozati beosztás módosulhat a programfüzetben leírtakhoz képest, ezért elsősorban az épületben lévő paravánokról tájékozódjanak termekkel és a tagozaton belüli sorrenddel kapcsolatban!)
  • dosszié
  • OTDK szemüveg
  • jegyzettömb tollal
  • és további meglepetések J
 • névreszóló nyakpántot étkezési jegyekkel, melyet kérünk a konferencia ideje alatt végig viselni, a könnyebb azonosítás miatt. Azon kívül ez szolgál belépőként az egyes kulturális programokra
 • OTDK-s karszalagot

ELLÁTÁS – ÉTKEZÉSEK

A konferencia ideje alatt ingyenes étkezési lehetőséget biztosítunk mindenki számára a Szent Adalbert Központ éttermében (a verseny helyszínétől kb. 5 perc sétára), aki előzetesen regisztrált. A regisztráció során a leadott igénynek megfelelően át fogjuk nyújtani Önnek az ételjegyeket, melyet minden alkalommal az étkezés előtt le kell adnia az étteremben. Amennyiben Ön ételallergiával rendelkezik, illetve speciális étrendet követ, úgy Önnek az ételjegyeken felül további ételjegyet is adunk, hogy a vendéglátók be tudják Önt azonosítani.
Amennyiben Ön délutáni tagozatban vesz részt, kérjük, hogy az ebédet 11.30-12.30 között fogyassza el a Szent Adalbert Központ éttermében, a délelőtti tagozati ülésen résztvevőknek pedig a 12.30-13.30-ig van lehetőség.
Az étkezések során várhatóan sorban kell majd állnia, de a vendéglátó egység munkatársai és szervező kollégák is mindent megtesznek annak érdekében, hogy ne kelljen sokat várakoznia. Türelmét és megértését előre is nagyon köszönjük!

Kulturális PROGRAMOK LÁTOGATásával kapcsolatban tájékozódjon a szekció honlapján:
https://otdk2019.btk.ppke.hu/kulturalis-programok/